Hej du som läser det här just nu.

Jag heter Celina är 26 år och kommer från Arvika i Värmland.
Jag växte upp i en väldigt trasig och otrygg familj och som barn kände jag mig varken sedd och älskad.
I skolan var de också väldigt jobbigt för mig. Jag har lidit av psykisk ohälsa i hela mitt liv, vilket har gjort att jag ofta hamnat i dåliga situationer i livet.
Destruktiva relationer och dåligt umgänge, tillslut var det psykiska måendet så ohanterbart och jag började skada mig själv på olika sätt och började missbruka alkohol och olika droger.

Detta pågick under flera års tid och såklart mådde jag sämre och sämre och kroppen började bli svag. Jag ville ha mer för att dämpa och det resulterade i en överdos som fick mig att börja tänka om. Det var svårt att sluta, det tog flera månader men tillslut hade jag fått nog och bestämde mig att nu var det bra.
Detta var den 10 juli 2018. Efter några månader slutade min sjukskrivning och jag fick ett jobb som jag trivs jättebra med men alkoholen var fortfarande kvar och ångesten såklart.
Under hösten 2018 fick jag kontakt med Jon, en fantastisk kille som jag pratat med tidigare under året när allt var så trasigt och samma var det för honom i hans liv. Vi tappade tyvärr kontakten mitt i allt det trasiga innan det blev bra, men under hösten fick vi kontakt med varandra igen. Det visade sig att vi båda hade förändrats och mådde bättre nu. Han bodde då 6 timmar ifrån där jag bor, så han brukade komma och hälsa på i Lilla Arvika där vi kommer ifrån båda två.

Han hade blivit frälst och lärt känna GUD under sin resa. Jag kämpade fortfarande med alkoholen och ångest och Jon började berätta för mig om sin tro och jag började följa med honom till kyrkan. Det var nått som tilltalade mig där. Jag slutade dricka alkohol och började må bättre tillsammans med honom.
Under februari 2019 var det en möteshelg i Arvika och på ett LP möte där bestämde jag mig för att öppna mitt hjärta och ta emot JESUS.
Det bästa beslut jag tagit i mitt liv såklart 🙏
Den 27 April 2019 gifte jag mig med Jon och dagen efter döpte jag mig i Pingstkyrkan i Arvika 🙌 det var fantastiskt 😍
Nu idag lever jag ett bra liv tillsammans med Gud och min make. Jag har inga beroenden eller ångest mer, jag är tacksam för livet 🙏 Amen

/Celina Larsson